Bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness

Voor zowel werkgever als werknemer ‘werkt’ bedrijfsfitness en brengt het enkele voordelen met zich mee.

Voordelen voor werkgevers:

  • Minder ziekteverzuim
  • Minder verzuim door rugklachten en CANS (voorheen RSI)
  • Teambuilding
  • Productievere medewerkers

Voordelen voor werknemers:

  • Gezonde leefstijl
  • Beter in je vel zitten
  • Meer energie
  • Meer weerstand tegen stress
  • Werkgever betaald mee aan je hobby

Uit onderzoek van TNO is gebleken dat sportende werknemers minder verzuimen dan niet-sportende medewerkers. Ook is het aanbieden of vergoeden van bedrijfsfitness onbelast en de kosten zijn fiscaal aftrekbaar, zelfs wanneer de trainingen buiten werktijd plaatsvinden.

Natuurlijk kunt u als werkgever ervoor kiezen om mee te betalen aan het abonnement, maar de meest gebruikte constructie is dat het abonnementsgeld van het brutosalaris van de medewerker wordt afgetrokken. Hierdoor bespaart hij/zij tussen de 33-50% op het lidmaatschap en heeft u als werkgever kosteloos productievere en gezonde medewerkers.

Fitvak

Forza Fit Healthcenter is erkend door Fit Vak met ons relatienummer: 0065 Bedrijfsfitness Nederland.

Bedrijf & Fitness Forza Business

Bedrijfsfitness NederlandMag je je ongestraft met het lijf van je werknemer bemoeien?
Dat mag je niet alleen, misschien moet je dit wel doen. Voor de werknemer zelf en voor het bedrijf kan dat wel eens van groot belang zijn. Mensen zijn immers, evolutionair gezien, gemaakt om te bewegen.

Wie aan zijn lichaam werkt, lekker soepel beweegt en zich fit voelt, heeft meer energie, presteert meer, heeft een “open mind” en plezier in zijn werk en in het leven. Iedereen voelt dat, iedereen weet dat, maar niet iedereen doet er wat aan. Wij helpen u graag op weg bij Forza Fit.

Met een schitterende binnenhuisarchitectuur, geregelde klimaatbeheersing, bijzonder ruim van opzet, uitgebreide trainingsfaciliteiten met top deskundigen voor instructie en begeleiding. Het centrum is open van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, 360 dagen per jaar, heeft een groot saunacomplex, de allernieuwste veilige zonnebanken, medisch centrum, de modernste computergestuurde fitnessapparatuur, grote aerobiczalen met een speciale dempende vloer, ruime hygiënische en veilige kleed- en doucheruimtes, een Special Lounge Club, grote private parking voor de deur en een goede bereikbaarheid. Dat alles in een inspirerende omgeving met dito publiek.

Niemand traint bij Forza Fit zonder een introductie en instructie over de trainingsmogelijkheden. Zo krijgt iedereen de juiste voorlichting over de trainingsmethoden.

Maak bij ons een vrijblijvende afspraak voor een introductie. Laat je rondleiden en informeren over de fiscaal aantrekkelijke Forza Business Card mogelijkheden voor bedrijfsfitness voor werknemers en werkgevers.