Over Ons

OVER FORZA FIT HEALTHCENTER

Forza Fit Healthcenter biedt een scala aan mogelijkheden. Sporten, ontspannen, samen of alleen, groepssporten of individueel, met of zonder begeleiding – alles is mogelijk! Zo is er een grote sport- en evenementenhal, ook zijn er verschillende zalen voor klassikale lessen. Verder kunt u gebruik maken van onze fitnessruimtes, uitgebreide saunacomplex, restaurant, bar en een groot terras.

Op onze website zetten wij verschillende mogelijkheden graag voor u uiteen. Bovendien zijn wij een nieuw uniek fitness en wellnesscentrum in Zuid-West Den Haag.

Waarom kiezen voor Forza Fit Healthcenter?

Bij Forza Fit beschik je over alle sport, ontspanning en gezondheidsfaciliteiten onder één dak. Met een ruime keuze aan apparaten kun je er vanop aan dat jij het schema kan volgen dat je samengesteld hebt. Daarbij kun je ook nog eens meedoen aan diverse groepslessen.

365 dagen per jaar geopend!

Wij vinden het belangrijk dat je kan sporten wanneer je dat wilt, daarom zijn wij 365 dagen per jaar geopend, zelfs op diverse feestdagen. Bekijk onze openingstijden en speciale openingstijden om te zien wanneer je kunt sporten of ontspannen bij Forza Fit Healthcenter.

Is Forza Fit Healthcenter wat voor jou?

Bij Forza Fit Healthcenter hebben we voor iedereen wel een activiteit, of het nou volledig gaat om sporten, ontspannen of personal training, het kan allemaal. Natuurlijk kun je ook combineren en af en toe een groepslesje meepakken of gezellig bij de bar zitten. Lijkt het je wat? Schrijf je dan snel in voor een abonnement bij DE sportschool van Den Haag!

Sporten 100%
Personal Training 90%
Ontspannen 85%
Groepslessen 95%