Personal Training

Personal Training

Een één op één trainingsprogramma speciaal afgestemd op uw wensen en behoeftes.

Als eerst krijgt u een intakegesprek met één van onze medewerkers en wordt u ingepland voor een introductietraining met een personal trainer. Vervolgens wordt er een speciaal trainingsprogramma op maat gemaakt waarin kracht- en cardiotraining in verwerkt zijn. U krijgt de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een afspraak te maken met één van onze personal trainers voor persoonlijke ondersteuning bij al uw fitness- en cardio trainingen, daarnaast zorgen zij er ook voor dat u uw doel op een enthousiaste en effectieve manier zal behalen.

Ten slotte krijgt u ook een trainingsprogramma om op elk tijdstip zonder personal trainer te beginnen aan uw workout. Zo kunt u op een verantwoordelijke manier zelfstandig uw fitness programma afwerken, maar uiteraard kunt u alsnog ten allen tijde één van onze instructeurs raadplegen voor advies.

Begeleiding

Tijdens uw trainingen is er permanent begeleiding aanwezig. Onze fitnessinstructeurs hebben allen een CIOS opleiding (of een verwante opleiding tot fitnessinstructeur). Zij zullen u stimulerende en corrigerende aanwijzingen geven tijdens uw trainingen in de fitness. Dát zijn bij ons de ingrediënten voor de kwalitatieve en persoonlijke manier waarop u begeleid wordt bij Forza Fit Healthcenter.

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht als u een speciaal programma moet volgen voor bijvoorbeeld topsport.