Fitness

Fitness

Forza Fit Healthcenter beschikt over een zeer uitgebreide en complete fitnessfaciliteiten.

Fitness is een vorm van krachttraining, waarbij de spieren een grotere weerstand dan normaal moeten trotseren. De weerstand wordt geleverd door apparaten, gewichten of het lichaamsgewicht zelf. Door te fitnessen worden uw spieren sterker, ook gaan uw gewrichten makkelijker en soepeler bewegen. Bovendien versterkt krachttraining de aerobe training, waardoor gewichtsafname sneller kan worden bereikt.

Verder vereist fitness geen aanleg of bepaalde vaardigheden en het is zo makkelijk; iedereen kan het leren. U kunt werken aan uw fitheid door middel van fitnessapparatuur die spierkracht, souplesse en de conditie bevorderen. Krachtapparatuur, losse gewichten, Cardio apparatuur en natuurlijk de Power Plate.

Aan de hand van het uitgebalanceerde trainingsprogramma én een uniek uitgebreid testprocedure, maken onze gediplomeerde instructeurs een specifiek programma dat periodiek wordt aangepast aan uw wensen, doelstellingen en resultaten.

Uw trainingsgegevens worden geregistreerd op een persoonlijke smart key zodat u samen met uw instructeur de trainingen op elk gewenst moment kunt bekijken en evalueren.