Buiten trainen

Beste Sporter,

Zoals je wellicht al hebt meegekregen is er in verband met de uitbraak van het Coronavirus in de afgelopen periode veel discussie geweest rondom de heropening van sportscholen. Wij willen graag helderheid scheppen over wanneer je weer bij ons terecht kunt voor jouw sportwensen. Wij hebben goed nieuws voor je! Vanaf maandag 8 juni 2020 kun je weer bij ons terecht om (buiten) te sporten. Hieronder verstrekken wij meer informatie over het buitensporten, vanaf wanneer we weer binnen kunnen sporten en enkele formaliteiten en huisregels.

Buiten sporten vanaf maandag 8 juni 2020

Sinds enige tijd mogen volwassenen weer in de buitenlucht trainen. Na een aantal dagen te hebben proefgedraaid, kun je nu ook bij Forza Fit terecht om buiten te trainen vanaf maandag 8 juni 2020. Het is hierbij wel belangrijk dat we er met jou voor zorgen dat dit gebeurt onder de strikte voorwaarden van het RIVM (o.a. algemene hygiëneregels en anderhalve meter afstand). Wij hopen dat je het kunt waarderen dat je bij Forza Fit ook kunt buiten trainen. Zo hopen we jouw sportwensen optimaal te beantwoorden onder deze bijzondere omstandigheden.

Buiten sporten in 2 gedeeltes: Mixed zone & Ladies Only Zone

Het buitenterrein van Forza Fit is opgesplitst in twee zones: een Mixed zone voor zowel heren en dames en een Ladies Only Zone exclusief voor dames. In beide zones staan genoeg apparaten opgesteld om jouw sportwensen te beantwoorden. Om aan de regels van het RIVM te voldoen, maar ook om jou verzekerd een plekje te garanderen om veilig te sporten is het belangrijk dat je vooraf reserveert. Voor beide zones kun je apart reserveren vanaf maandag 8 juni 2020 voor een tijdsblok van 45 minuten. Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu is en ervaar het gemak van onze app.

Regels voor het buitensporten

Om het (veilig) buitensporten mogelijk te maken is het belangrijk dat we samen de volgende regels in acht nemen:

Vooraf reserveren is verplicht! Reserveren kan op de volgende manieren:

  • Via de VirtuaGym app. Hiermee heb je verzekerd een plek
  • Eenmalig telefonisch kan dagelijks (tussen 09:00-12:00 uur). Na de eerste keer helpen wij jou om dit zelfstandig via de app te doen.
  • Blijf thuis wanneer je last hebt van verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts.
  • Kom gekleed in sportkleding, neem een handdoek mee en wees goed voorbereid. Houd er verder rekening mee dat je geen gebruik kunt maken van de toiletten, kleedruimtes en kluisjes.
  • Bij binnenkomst ben je verplicht om jouw handen te desinfecteren.
  • Meld je voor aanvang van de training bij de balie van Forza Fit.
  • Houd tijdens de training minimaal 1,5 meter afstand van andere sporters. Fysiek contact met anderen is verboden.
  • Reinig en desinfecteer de apparatuur voordat je aan de oefening begint en stopt.
  • Na afloop van jouw training (of uiterlijk einde gereserveerd tijdsblok) dien je direct het sportcentrum van Forza Fit te verlaten. Zo maak je het mogelijk voor andere sporters om veilig en verantwoord te sporten.

Binnen sporten vanaf woensdag 1 juli 2020

Eind juni wordt besloten of sportscholen vanaf 1 juli 2020 weer open kunnen. De kanttekening die door de overheid is gemaakt is dat dit alleen mogelijk is als de situatie dit toelaat. Wij staan in ieder geval klaar om jou vanaf 1 juli 2020 weer binnen te verwelkomen en verwachten jou hier eind juni meer duidelijkheid over te geven.

Wij vertrouwen erop jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopen jou spoedig te zien in jouw vertrouwde sportschool om op een veilige en verantwoorde manier te sporten. Tot snel! Vergeet niet vooraf te reserveren 😉

Sportieve groeten,

Team Forza Fit