NL Actief gaat Nederland vitaler en gezonder maken

NLActief

NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, gaat van 9 tot en met 14 april 2018 campagne voeren om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Wij van Forza Fit zijn aangesloten bij NL Actief en steunt de campagne.

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en bewegingscentra in Nederland. Bij de 1000 sportlocaties die zijn aangesloten bij NL Actief sporten zo’n 2.5 miljoen mensen. Daarmee is het de grootste sportorganisatie van Nederland.
 
NL Actief is voor fitnessconsumenten een kwaliteitskeurmerk. “Centra die zijn aangesloten bij NL Actief staan voor verantwoord en veilig sporten in een hygiënische omgeving”, zegt Alexander Tahiri van Forza Fit. “Dat vinden wij heel belangrijk. We voldoen aan de wet- en regelgeving en hanteren consumentvriendelijke voorwaarden.” 
 
Bij NL Actief centra werken gekwalificeerde fitnessprofessionals, zodat mensen er verantwoord en met plezier kunnen sporten én hun doelen behalen. “Doordat we samen zo’n grote organisatie vormen, kan NL Actief ook investeren in innovatie en nieuwe kennis. Dat wordt gedeeld met alle aangesloten centra, dus ook met ons. Daar profiteren onze leden van.”
 
Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. “De campagne is via onze social media te volgen.”