Schrijf je in en sport 8 weken gratis!

Wij van Forza Fit willen jullie graag helpen om 2020 goed te beginnen, daarom krijgt je nu bij je inschrijving 8 weken gratis sporten! Dit is niet alles de eerste 100 inschrijvingen krijgen 10 personal-coach sessies t.w.v. €500,-! je krijgt hier ook een sporttas, handdoek en sportproducten bij.

Bij ons vind je alles onder 1 dak! Fitness, personal training, krachttraining, vechtsporten, groepslessen, onbeperkt trainen en luxe wellness faciliteiten. Wij helpen je graag om in 2020 jouw sportdoel te behalen. Door middel van het gebruiken van onze verschillende faciliteiten kan jij een vliegende start geven aan jou 2020.

Wij zijn 365 dagen per jaar geopend, omdat wij het erg belangrijk vinden dat jij kan sporten wanneer je dat zelf wilt. Sommige mensen vinden het gezelliger om samen met iemand sporten. Dan kun je altijd gebruik maken van een van onze groepslessen. Wij hebben 2 verschillende niveaus waaruit je kan kiezen welke voor jou de juiste is. Niveau 1 houd in dat je het iets rustiger aan doet hier krijg je bijvoorbeeld oefeningen in Yoga, Zumba en body pumps. Niveau 2 is wat meer voor de intensieve doelgroep hierbij doe je oefeningen zoals fat attack, bootcamp en low impact. Voor meer informatie hierover kun je altijd op onze website kijken onder het kopje groepslessen.

Andere sporters hebben liever wat meer rust en gaan alleen sporten. Voor deze doelgroep hebben wij meer dan genoeg fitness en cardio apparaten in onze sportschool staan. Iedereen kan bij onze sportschool aan de slag. Verder vereist fitness geen aanleg of bepaalde vaardigheden en het is zo makkelijk; iedereen kan het leren. Ook maken onze instructeurs een specifiek sport programma met daarin jouw wensen zodat je precies weet wat je moet doen om jouw sportdoel te bereiken. Ook kun je op elk gewenst moment met je instructeur kijken naar je sportprogramma en zo nodig evalueren over de verschillende trainingen die zijn opgesteld voor jou programma.

Voor de vrouwen heeft Forza fit ook een ladies gym gemaakt die niet toegankelijk is voor de mannen. Hier zijn ook genoeg fitness en cardio faciliteiten te vinden met een hoge kwaliteit voor jouw perfecte work out. Er is altijd een personal coach aanwezig die kan helpen als er iets onduidelijk is. Na het sporten is in de dameskleedruimte ook nog een sauna en een stoombad te vinden om even heerlijk te kunnen uitrusten na je work out.

Aarzel niet en geef jezelf vandaag nog op voor een proefles of schrijf je in en sport 8 weken gratis!