Afvallen, onze tips!

Afvallen, onze Tips

Het is algemeen bekend dat tijdens afvallen je beter niet teveel koolhydraten moet eten. Het eten van meer eiwitten, gezonde vetten, fruit en groenten zorgen ervoor dat je makkelijker afvalt. Als je teveel koolhydraten eet dan zal je lichaam niet snel vet gaan verbranden. Als je niet genoeg eiwitten eet dan zal je lichaam spieren gaan verbranden. Je spieren hebben die eiwitten hard nodig wanneer er onvoldoende eiwitten aanwezig zijn dan treedt er makkelijk spierafbraak op. Spieren zorgen voor een hoge vetverbranding en voor een betere shape. Om je lichaam op de juiste manier te voeden is het zaak voldoende te weten over voeding wanneer je naar de supermarkt gaat.

1. Meerdere maaltijden

Het eten van 5-6 kleine maaltijden per dag in plaats van drie standaard maaltijden zorgt ervoor dat je stofwisseling voortdurend blijft werken. Het eten van grotere maaltijden , vertraagt ​​echter je stofwisseling en de calorieën die overblijven worden als vet opgeslagen.

2. Groentes

Degenen die een salade voor het diner eet heeft de neiging om minder calorieën te verbruiken tijdens het diner . Maar neem jezelf niet in de maling – blijf weg van vetrijke dressings als blauwe kaas en Caesar.

3. Proteine

Spier opbouw is de snelste route om af te slanken , zorg ervoor er dus voor dat uw eiwitconsumptie genoeg is om uw gewicht(kracht) training bij te houden. Als je te weinig eet behaal je minder snel je doel. 1-1,5 gram proteine per kilo lichaamsgewicht per dag is wat je binnen moet krijgen om je spiergroei te bevorderen . Gebruik proteïne repen en shakes als aanvulling op je hele – voedselconsumptie en om van snacks af te blijven.

4. Laatste maaltijd

Zorg dat je laatste maaltijd van de dag niet later is dan om 19.00 uur. Je lichaam gaat minder verbranden naarmate de avond vordert. Heb je na 19.00 uur toch honger eet dan iets waar alleen eiwitten in zitten bijv. magere kwark.

5. Koolhydraten

Koolhydraten leveren veel energie je hebt ze overdag harder nodig dan ’s avonds. Beperk dus je koolhydraat inname na het middageten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.