Groepslessen, samen staan we sterker!

Groepslessen, samen staan we sterker

Teamverband

Samen sporten zorgt voor meer motivatie en is natuurlijk veel gezelliger dan alleen sporten. Wanneer je geen zin hebt om te sporten ben je sneller geneigd niet op te komen dagen en het sporten over te slaan, maar wanneer je in een groep zit voel je je eerder schuldig waardoor je toch komt opdagen. Daarnaast zal de motivatie van de groep extra motiverend werken wanneer jij je motivatie bijna bent verloren.

Even doorzetten..

Op het moment dat je in een teamverband terecht komt geef je net dat beetje extra. Dit komt omdat de rest gewoon doorgaat. Het feit dat je omgeving verder gaat geeft een mentale boost en daardoor verleg je telkens je grenzen.

Muziek is de sleutel

Tijdens een groepsles wordt er bijna altijd gebruik gemaakt van goede en bijpassende muziek waardoor je nog meer motivatie krijgt. We weten natuurlijk allemaal wat voor stimulerende werking muziek heeft.

Herhaling baart kunst

Tijdens een groepsles wordt er gemiddeld veel meer herhalingen gemaakt dan in een krachttraining. Die herhalingen zorgen ervoor dat je kracht-uithoudingsvermogen verbeterd.

Vele mensen gingen jou voor en melden zich aan voor een groepsles, sluit jij je aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *